Onze huurdersOver de pastorie:

Gewoon DOeN!

DON Bureau

DON Bureau is een advies- en ingenieursbureau en is in 2006 opgericht. We zetten onze expertise in voor opdrachtgevers en eigenaren van infrastructurele objecten. Denk hierbij aan Rijkswaterstaat, Provinciën, Gemeenten, Haven- en Waterschappen, Kema en de Schiphol Group. Wij treden hierin op als intermediair tussen strategie en operatie, op het grensvlak tussen ontwerp en uitvoering. Alle medewerkers van DON Bureau hebben ruime ervaring binnen grote infrastructurele projecten. Met onze inhoudelijke bagage zijn we in staat theoretische kaders en concepten pragmatisch te implementeren. Dit doen we binnen onderhouds- en nieuwbouwprojecten maar ook binnen trajecten voor procesoptimalisatie of organisatieverandering. We zetten hiervoor verschillende hulpmiddelen en methodieken in. Van systems engineering tot risico gestuurd onderhoud, van systeem gerichte contract beheersing tot ISO55000, van functioneel specificeren tot gestructureerd informatiebeheer. Methodieken die allen hun bestaansrecht hebben bewezen. Sluit een methodiek niet exact aan bij het vraagstuk? Dan combineren we ingrediënten uit verschillende methodieken of ontwikkelen we een nieuwe passende aanpak.Goed Zo! Kindercoaching

Ik, Rina Hoetelmans, ben met mijn praktijk Goed Zo! Kindercoaching sinds maart 2018 in De Pastorie gevestigd. Hiervoor heb ik 4 jaar mijn praktijk vanuit thuis gevoerd, maar wat ben ik blij met de overstap. In De Pastorie heb ik de huiselijke sfeer gevonden die ik belangrijk vind voor mijn cliënten. Ik heb mijn ruimte “De Logeerkamer” op de 2e verdieping zo ingericht dat ik in de zithoek gesprekken kan voeren met ouders en/of kinderen, daarnaast een gedeelte waar ik creatieve werkvormen met kinderen kan doen en ook heb ik er mijn kantoor werkplek. Daarbij zijn de faciliteiten zoals de sfeervolle vergaderzaal waar ik ook presentaties kan geven, geweldig. Al met al ben ik iedere dag weer blij dat ik er mag gaan werken.

Goed Zo! Kindercoaching is een praktijk voor kindercounseling en gezins- en opvoedcoaching. Ik voer mijn praktijk nu 5 jaar en nog steeds met veel plezier. Mijn cliënten zijn kinderen waarvan de zorgvraag variabel kan zijn, maar ook ouders met opvoedvragen. Ik ben gespecialiseerd in (v)echtscheidingen waarbij ik zowel kinderen in het proces ondersteun als de ouders; in het belang van de kinderen. Naast gesprekken gebruik ik bij kinderen ook graag creatieve werkvormen. Omdat ik een raamovereenkomst met de gemeente voor de jeugdzorg heb (Negometrix) worden deze trajecten vaak volledig vergoed.Over de pastorie:

Coaching is uitermate persoonlijk en dat maakt het voor mij uiterst belangrijk, dat jij je prettig en veilig voelt. Ik ontvang je dan ook graag in de warme sfeer van ‘De Pastorie'. Wees welkom!

MeiLief Vitaliteitscoach

Caroline Hermans Kwik: "Steeds meer mensen kampen met vitaliteitsproblemen; denk maar aan de enorme toename van burn-out en overige stress gerelateerde klachten waardoor je het gevoel krijgt dat je geleefd wordt. Als vitaliteitscoach kijk ik naar jou als geheel: zowel mentaal/psychisch als lichamelijk gaan we samen aan de slag met jouw klacht en bereiken we stap voor stap je doel; Je wordt je bewust van de kracht van je gedachten en de signalen die je lichaam afgeeft. Je krijgt inzicht in (gedrags-)patronen. Je leert beter omgaan met stress door bewust keuzes te leren maken en vindt een nieuwe balans. Beweging, mentaal én fysiek, zorgt ervoor dat de gewenste verandering mogelijk wordt en je veerkracht groeit. Jouw unieke kwaliteiten & drijfveren worden helder, zodat jij de regie in jouw leven terugkrijgt. Naast individuele trajecten, ga ik graag als trainer met je team aan de slag: aandacht voor vitaliteit werkt preventief en zorgt voor een veerkrachtig team. Dat ik daar aan bij mag dragen maakt mij enorm blij en dankbaar!"OptimaPFSOver de pastorie:

"StartReady heeft bewust voor de Pastorie gekozen voor de stijlvolle uitstraling en de mede-ondernemers die in het pand zitten"

StartReady

Onze missie is kenniswerkers met elkaar verbinden en kennisuitwisseling over organisatiegrenzen heen faciliteren. We bouwen Universal Communications oplossingen op de beproefde software van Microsoft Skype for Business. We verzorgen efficiënte interactie via spraak, beeld en chat, in één tool. Deze oplossingen variëren van cloud oplossingen voor mkb-ondernemingen tot on-premise en virtual oplossingen voor Enterprises en de innovatieve hybride Cloud PBX-oplossing. Daarnaast zetten wij ons in om de adoptie van Skype for Business op de werkvloer makkelijker en leuker te maken met een serious game, 'Finding Victor'.Over de pastorie:

"Een fijne omgeving met inspirerende mensen waar men zich welkom voelt"

Stichting Stratos in De Pastorie

Stratos werkt vanuit de overtuiging dat mkb-ondernemers het meest leren van elkaar én het snelst groeien (persoonlijk en met hun bedrijf) door te sparren met collega-ondernemers met dezelfde achtergrond en zonder andere agenda dan kennis en ervaring delen.

Stratos faciliteert dit door ondernemers in kleine en veilige groepen bij elkaar te brengen onder begeleiding van twee Stratos Coaches (zelf ondernemers of managers van het grootbedrijf) die zorgen voor het groepsproces van elkaar prikkelen en stimuleren door het geven van oprechte en eerlijke feedback. Wij verwelkomen onze groepen graag in De Pastorie, de uitstraling van het pand en de inrichting zijn statig en warm. Onze bijeenkomsten organiseren we in de mooie en functionele tuinkamer en we maken veelvuldig gebruik van de uitgebreide en stijlvolle keuken met voldoende voorzieningen. De gezellige en ontspannen ruimtes dragen bij aan de vertrouwde sfeer die zo kenmerkend is voor onze groepen.Touch! Reclame

Met onze unieke incompany-service haalt u snel en zonder rompslomp een ervaren professional binnen. Op basis van onze jarenlange ervaring binnen de communicatie wereld stellen we samen het geschikte profiel vast en introduceren hierbij een kandidaat op maat. Zowel inhuren van tijdelijke support als detachering voor langere termijn is geen probleem.  Get in Touch!van Toorn LegalVerbind&

“INSPIREREN, ENTHOUSIASMEREN, MOTIVEREN, IMPLEMENTEREN, REALISEREN” COACHING & MENTORING Ieder mens wil graag groeien. Met als doel hun aanwezige potentieel maximaal tot ontplooiing laten komen. Want als je kan en mag laten zien waar je hart ligt en waar je goed in bent, haalt dat het beste in je naar boven en zorgt dat voor energie, zelfvertrouwen, persoonlijke groei en beweging. ORGANISATIES ANDERS VASTHOUDEN De onomkeerbaarheid vraagt geen verandering maar een transformatie. De afgelopen 4 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan om een organisatie rijp te maken voor een nieuw tijdperk. Transparantie, mondigere klanten, andere behoeften van een nieuwe generatie medewerkers, technologische ontwikkelingen en zingeving zorgen ervoor dat traditionele organisatievormen niet meer passen en ook niet wendbaar genoeg zijn om duurzaam te overleven in een steeds sneller veranderende wereld. De onomkeerbaarheid hiervan vraagt geen verandering, maar een transformatie. Een daadwerkelijke kanteling van uw organisatie. VERBINDON Uniek exclusief samenwerkingsverband met DON Bureau waar we ons specifiek richten op de implementatie van assetmanagement bij Rijkswaterstaat, Gemeenten, Provincies en Waterschappen door Structuur, inhoud en proces te verbinden met de Mens (E=KxA).