Onze huurdersOver de pastorie:

Advocatenkantoor De Brabantse Wal kiest uitdrukkelijk voor de huiselijke en warme sfeer die Kantoorvilla 'De Pastorie' uitstraalt.

Brabantse Wal

Met jarenlange ervaring in de advocatuur biedt Advocatenkantoor De Brabantse Wal hoogwaardige juridische dienstverlening aan op diverse (rechts)gebieden. Zowel particulieren als kleine en middelgrote bedrijven rekenen wij tot onze clientèle. U kunt bij ons terecht voor vragen en geschillen over arbeidsrecht, huurrecht, contracten- (en verbintenissen)recht, incasso en echtscheidingen.

 

 

Van meet af aan is het kantoor gevestigd in kantoorvilla ‘De Pastorie’. Een statig pand met de perfecte uitstraling voor het kantoor. In plaats van een kille, zakelijk uitstraling van een regulier kantoorgebouw kiezen wij voor de huiselijke en warme sfeer die Kantoorvilla ‘De Pastorie’ uitstraalt. Deze sfeer sluit naadloos aan bij de persoonlijk en betrokken wijze waarop wij de belangen van onze cliënten behartigen. Steeds weer ontvangen wij met trots onze cliënten bij een bezoek aan het kantoor.Over de pastorie:

Gewoon DOeN!

DON BureauGoed Zo! Kindercoaching

Ik, Rina Hoetelmans, ben met mijn praktijk Goed Zo! Kindercoaching sinds maart 2018 in De Pastorie gevestigd. Hiervoor heb ik 4 jaar mijn praktijk vanuit thuis gevoerd, maar wat ben ik blij met de overstap. In De Pastorie heb ik de huiselijke sfeer gevonden die ik belangrijk vind voor mijn cliënten. Ik heb mijn ruimte “De Logeerkamer” op de 2e verdieping zo ingericht dat ik in de zithoek gesprekken kan voeren met ouders en/of kinderen, daarnaast een gedeelte waar ik creatieve werkvormen met kinderen kan doen en ook heb ik er mijn kantoor werkplek. Daarbij zijn de faciliteiten zoals de sfeervolle vergaderzaal waar ik ook presentaties kan geven, geweldig. Al met al ben ik iedere dag weer blij dat ik er mag gaan werken.

Goed Zo! Kindercoaching is een praktijk voor kindercounseling en gezins- en opvoedcoaching. Ik voer mijn praktijk nu 5 jaar en nog steeds met veel plezier. Mijn cliënten zijn kinderen waarvan de zorgvraag variabel kan zijn, maar ook ouders met opvoedvragen. Ik ben gespecialiseerd in (v)echtscheidingen waarbij ik zowel kinderen in het proces ondersteun als de ouders; in het belang van de kinderen. Naast gesprekken gebruik ik bij kinderen ook graag creatieve werkvormen. Omdat ik een raamovereenkomst met de gemeente voor de jeugdzorg heb (Negometrix) worden deze trajecten vaak volledig vergoed.Over de pastorie:

De Orangerie van Kantoorvilla "De Pastorie" is voor mijn Debattrainingen de ideale plek deelnemers in een vertrouwelijk huiskamer sfeer optimaal te laten presteren.

Paul van der Rijt

Mijn training Debating gaat over overtuigend communiceren. Als deelnemer help ik je om jezelf hierin te verbeteren. Overtuiging is immers een machtig middel. Het gaat over gedragsverandering: de ander laten doet wat jij wilt. Het is daarom een belangrijke manier van communiceren binnen bedrijven en instellingen. Je wilt klanten verleiden iets van jou af te nemen, je wilt je leidinggevende zover krijgen dat hij je idee omarmt en je team meekrijgen om jouw plannen uit te voeren. Je hebt overtuigingskracht nodig om jouw doelen te kunnen verwezenlijken en dat is waar ik je aan help. Ik train je hierin door je op een weldoordachte en gestructureerde manier je verhaal te leren vertellen. Maar ook door rekening te houden met je eigen persoonlijkheid en de achtergrond van je publiek. Met mijn persoonlijkheid en jarenlange ervaring als advocaat ligt mijn kracht in overtuigend communiceren. Mijn kennis en ervaring wil ik met je delen, zodat jij je hierin kunt verbeteren. Tijdens en na de training krijg je op maat gesneden advies van mij. Mijn training reikt je tools aan om jezelf ook na mijn training in overtuigend communiceren te blijven ontwikkelen. Het door mijzelf ontwikkelde model dat je tijdens de training leert gebruiken kun je ook nadien toepassen. Desgewenst kan ik je in coaching hierin begeleiden.Over de pastorie:

"StartReady heeft bewust voor de Pastorie gekozen voor de stijlvolle uitstraling en de mede-ondernemers die in het pand zitten"

StartReady

Onze missie is kenniswerkers met elkaar verbinden en kennisuitwisseling over organisatiegrenzen heen faciliteren. We bouwen Universal Communications oplossingen op de beproefde software van Microsoft Skype for Business. We verzorgen efficiënte interactie via spraak, beeld en chat, in één tool. Deze oplossingen variëren van cloud oplossingen voor mkb-ondernemingen tot on-premise en virtual oplossingen voor Enterprises en de innovatieve hybride Cloud PBX-oplossing. Daarnaast zetten wij ons in om de adoptie van Skype for Business op de werkvloer makkelijker en leuker te maken met een serious game, 'Finding Victor'.Over de pastorie:

"Een fijne omgeving met inspirerende mensen waar men zich welkom voelt"

Stichting Stratos in De Pastorie

Stratos werkt vanuit de overtuiging dat mkb-ondernemers het meest leren van elkaar én het snelst groeien (persoonlijk en met hun bedrijf) door te sparren met collega-ondernemers met dezelfde achtergrond en zonder andere agenda dan kennis en ervaring delen.

Stratos faciliteert dit door ondernemers in kleine en veilige groepen bij elkaar te brengen onder begeleiding van twee Stratos Coaches (zelf ondernemers of managers van het grootbedrijf) die zorgen voor het groepsproces van elkaar prikkelen en stimuleren door het geven van oprechte en eerlijke feedback. Wij verwelkomen onze groepen graag in De Pastorie, de uitstraling van het pand en de inrichting zijn statig en warm. Onze bijeenkomsten organiseren we in de mooie en functionele tuinkamer en we maken veelvuldig gebruik van de uitgebreide en stijlvolle keuken met voldoende voorzieningen. De gezellige en ontspannen ruimtes dragen bij aan de vertrouwde sfeer die zo kenmerkend is voor onze groepen.Touch! Reclame

Met onze unieke incompany-service haalt u snel en zonder rompslomp een ervaren professional binnen. Op basis van onze jarenlange ervaring binnen de communicatie wereld stellen we samen het geschikte profiel vast en introduceren hierbij een kandidaat op maat. Zowel inhuren van tijdelijke support als detachering voor langere termijn is geen probleem.  Get in Touch!Verbind&