Nieuws

Symphony aan de Schelde

Symphony aan de Schelde is een nieuw festival in klassieke muziek. Het vindt plaats op 28 en 29 juni 2019. Op vrijdagavond is er een traditioneel groot concert. Met een internationaal Symphonisch orkest. Met dito ontvangst voor VIP’s en sponsoren. Op zaterdagavond is er een spectaculaire Night of the Proms avond.

We verwelkomen Goedzo kindercoaching in de Pastorie!

Sinds 1 maart hebben we weer een nieuwe huurder. Rina Hoetelmans van Goedzo kindercoaching heeft van de ‘logeerkamer’ van de Pastorie een prachtige sfeervolle werkplek gemaakt. Van harte welkom Rina en heel veel succes namens alle medehuurders.

We krijgen ondersteuning van SKEPP

Om de leegstaande ruimtes te gaan verhuren hebben we onze hulptroepen uitgebreid. SKEPP gaat ons helpen de leegstaande kantoorrtuimes te verhuren! Bekijk hun site met ons pand er op: https://skepp.nl/nl/kantoorruimte-huren/bergen-op-zoom/prins-bernhardlaan-64

Bekijk ook ons aanbod.

Touch! Reclame neemt plaats in de zitkamer van de pastoor!

Sinds 1 februari j.l. is heeft Touch! Reclame de zitkamer van de Pastoor betrokken, volgens vele de mooiste ruimte van het pand. Een inspirerende kamer voor een inspirerend bedrijf!

"Touch! biedt creatieve ondersteuning aan sales, marketing en communicatieafdelingen van middelgrote en grote bedrijven.
Onze mensen vormen hierbij de waardevolle creatieve schakel tussen visie en realisatie van communicatie.

de Pastorie als thuisbasis voor Stratos!

"Stratos werkt vanuit de overtuiging dat mkb-ondernemers het meest leren van elkaar én het snelst groeien (persoonlijk en met hun bedrijf) door te sparren met collega-ondernemers met dezelfde achtergrond en zonder andere agenda dan kennis en ervaring delen.

Stratos faciliteert dit door ondernemers in kleine en veilige groepen bij elkaar te brengen onder begeleiding van twee Stratos Coaches (zelf o

Marc Luttikhuis is neergestreken in de Pastorie!

"Vandaag officieel getekend. De verhuizing naar de geweldig mooie De Pastorie is binnenkort een feit. Onwijs veel zin in deze nieuwe stap waar verbinden centraal staat" - Marc Luttikhuis Mflow & Verbind&

De eerste huurders verhuizen naar de Pastorie!

De eerste huurders namen hun intrek in De Pastorie. Werkplekken voorzien van de modernste domotica, snelle WIFI, airco en dit alles omhult in een warme oude sfeervolle jas.

Monumentje op bezoek bij de Pastorie!

Zuidwest TV op bezoek bij kantoorvilla De Pastorie. U ziet hier prachtige beelden van het (bijna) eind resultaat van de verbouwing de van De Pastorie tot kantoorvilla.
Vanaf 1 november nemen de eerste huurders hun intrek. Er zijn nog enkele ruimtes te huur. Voor een vrijblijvende rondleiding kunt u contact opnemen met Peter de kok van www.onzevastgoedpartners.nl U bent van harte welkom!!
Klik op de foto om de film te bekijken.

Kantoorvilla de Pastorie in BN de Stem!

Pastorie Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk in Bergen op Zoom verandert in moderne kantoorvilla

BERGEN OP ZOOM - Het begon allemaal met een rondje door de wijk met de hond. Donald en Leoniek Bezemer zagen de statige pastorie van de Onze Lieve Vrouw van Lourdeskerk en vielen meteen voor het in 1917 gebouwde pand. Hun droom: het al zeven jaar leegstaande Jugendstilpand omtoveren in een kantoorvilla voor ondernemers die geloven in stijl. Met behoud van de bijzondere en rijk uitgevoerde historische elementen in het gebouw, dat spreekt.

Private parking van de Pastorie

De achtertuin wordt ingericht tot privé parkeerplaats voor de huurders van de Pastorie.

Pagina's